Mar 30, 2010

Earning Buffered From Nuffnang


Hari ni aku agak terkejut gak la sebab aku dah dapat earning buffered from Nuffnang. Baru 2 minggu aku start blogging ni dah dapat... Hasil dari pembelajaran dari otai-otai blog gak la ni.. Banyak gak tips-tips yang menarik yang aku dapat daripada diorang ni... Thanks la....

Antara otai-otai blog yang banyak bagi aku tips-tips ni adalah seperti GTO, RedMummy, Melz,( aku promote korang. blh ke??) dan ramai lagi la... Tak sia-sia gak la usaha aku selama ni... So, korang yang kat luar sana tu, kalau rajin, lawat la blog diorang ni... Banyak gak tips-tips yang menarik yang korang boleh belajar....Jangan malas... Kalau malas macam mane nak berjaya...

So, lungkan la masa anda semua... Semoga berjaya ye...

12 comments:

  1. aku dah lama buat blog,, tapi apasal nufnagg aku masih rm0.00,, pening la aku,,,

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah..jap je dapat..mantap!

    ReplyDelete
  3. kena rajin gak la kawan-kawan.... aktif sikit

    ReplyDelete
  4. to ain : awal lagi... nanti banyak la tu

    ReplyDelete
  5. tahniah2...teruskan usaha yang mantap ^_^.

    ReplyDelete
  6. hehhehe... mmg akan teruskan usaha... Thanks

    ReplyDelete
  7. mmg sgt seronok bila dpt buffered earning

    ReplyDelete