Mar 30, 2010

Bola Sepak : Perlawanan Minggu ni

Perhatian kepada semua peminat bola sepak antarabangsa... Minggu ni ada banyak match yang best2... Terutamanya kepada semua peminat Manchester United... aku mention sebab aku minat giler team ni... Minggu ni Man United akan melalui perlawanan yang sukar apabila akan bertemu dengan Bayern Munich pada 30.7.2010.( esok pagi waktu tempatan). Then akan lawan ngan Chelsea plak ujung minggu ni (super sunday).. Perlawanan yang akan menentukan tempat teratas dalam carta liga... Minggu  depan plak, jumpa balik ngan Bayern Munich tok second leg Champion League.

Match-match lain yang menarik macam Barca lawan ngan Arsenal minggu ni dalam Champion League. Then ujung minggu plak lawan ngan Real Madrid tok pertembungan El Clasico..  Match untuk menentukan tempat teratas liga gak...

Semua game best je ujung minggi... giler la... PSM aku pon x siap lagi.. huuhuh

Gambar Man U sbb aku fan team ni... Huhuhu

4 comments:

  1. i tk layan sgt bola neh~
    slalu gado ngn my brother..
    i nk nengok muvi dia nk nengok bola..
    heee3x!~

    PSM tu ape?

    ReplyDelete