Apr 3, 2010

Gambar-Gambar Funny


kalau la ada trafik light macam ni kat negara kita, aku taktau la macam ne... serabut je tengok. Heheheh


Apa la nama kedai ni... Bahaya oooo datang kedai ni. Tak pasal-pasal dapat dosa free je... Apa yang dia jual pon tak tau... Top up dosa kot.... Heehehhe


Hahahah... Mak cik ni nak blaja menembak. Anak dia tu sniper, So, dia nak blaja dari anak dia la tu.. Nanti senang sikit kalau perang... Hahahahah

Okay, sampai disini saja yang aku boleh hiburkan korang, akan menyusul lagi bebrapa gambar yang funny akan menyusul pada entri akan datang. 

Keep it up...

2 comments:

  1. Ha haha.. gambar traffik light tu sesuai untuk dipaparkan di OhPemandu tu.. :)

    ReplyDelete