Apr 16, 2010

Masihkah Ada Harapan Lagi Buat Man United??



Kelab yang paling dibenci oleh peminat bola sepak England, Manchester United. Aku pon tak tau nape ramai sangat yang benci kelab ni. Maybe sebab kelab dah power, so ramai la orang benci. Hahahha... Lantak la apa orang nak cakap. Aku pedulik apa. Diorang bukan minat bola pon. Tau komen je. hahahha

Sekarang tinggal lagi 4 game je baki perlawanan yang ada. Masih ada peluang lagi ke bagi Man United untuk mengekalkan kejuaraan keempat mereka??? Walaupon aku minat kelab ni, tapi firasat aku mengatakan bahawa season ni Man U hanya mampu menduduki tempat ketiga. Kalu lebih pon hanya tempat kedua. Hanya keajaiban je untuk menduduki tempat pertama. ( Tapi tak mustahil gak kalau Chelsea main macam sampah).

Esok Man U akan bertemu musuh utama iaitu Man City. Dengan prestasi yang terbaik ditunjukkan City sejak dua menjak ni macam susah je man U nak menang. Hahahha.... Apa-apa pon aku stil harapkan Man U menang. Tempoh berkabung aku pon dah habis. So aku boleh la berbicara mengenai bola. Hahahhaha....

Glory-Glory Man United.... Huhuhuu

6 comments:

  1. hehe
    mungkin dah tipis sangat kot
    chelsea lawan pasni senang2 je
    ;)

    ReplyDelete
  2. i think chelsea win edy la =/

    ReplyDelete
  3. rasanya tahun adalah rezeki chelsea untuk menang...

    ReplyDelete
  4. yeah... glory glory man united...

    ReplyDelete