Apr 4, 2010

Netbook Free Dari Tm


Aku skang ni tengah tunggu Netbook baru dari TM. Sape  taknak dapat laptop free. Dah la dapat steamyx, dapt laptop plak tu. Bagus btol la TM ni. Buat promotion macam ni. Untung sikit budak-budak u macam aku ni.. Bukan senang nak dapat pelunag macam ni. Dapat laptop cap HP some more. Hehehhe

Monthly payment pon agak berpatutan gak la. Just bayar RM 50 je sebulan. So, korang yang mana belum ada streamyx, boleh la daftar benda ni. Untung oooo... 

Bukan je dapat laptop, korang akan dapat id tok access kat mana-mana steamyx zone kat malaysia ni. So, lepas ni boleh la online kat mana-mana yang aku suka. Just bawak laptop je. Heheheheh.

So, apa tunggu lagi, join la...

5 comments:

  1. ntah la... aku pon xtau sampai bila

    ReplyDelete
  2. DAH 3 MINGGU TUNGGU TAK DAPAT LAGIKK

    ReplyDelete
  3. HMMM........HAMPIR SBLN TNGGU JGK,XDPT2 LG.......WAAA....

    ReplyDelete