Apr 11, 2010

Kylie Minogue | Tayang Payu Dara



Sebelum baca entry ni, korang kena free kan sikit otak korang semua. Jangan pikir yang lucah-lucah pulak. Biasa kalau orang tengok tajuk entry yang macam ni, semua pikir yang lucah-lucah je... Hahahaha... Biasa la tu kan.

Penyanyi kelahiran Australia ni telah bersetuju untuk merakamkan bentuk payu dara beliau dala usaha menyokong kempen pencegahan kanser payu dara. Ia juga sebagai satu cara kesedaran kepada kaum hawa agar mengamalkan cara hidup yang sihat agar terhindar dari penyakit berkenaan.

Dalam sesi fotografi yang telah dilakukan, Kylie telah berbogel dengan menayangkan bentuk payu dada sambil bahagian tepi badannya dilitupi dengan sehelai kain sutera. Takda la nampak bogel semua. Kang fotografer tu tak boleh nak ambik gambar pulak.

Belia berkata : Apa yang hendak dikesalkan dengan 'pengorbanan' saya ini berbanding apa yang dilalui wanita di luar sana? Saya tidak kisah

So, benda ni bukan saje-saje nak tayang body. Ni nak bagi sedar tentang bahaya kanser payu dara.

2 comments:

  1. orang selalu salah paham kan.. tapi klu di tayang pun, xkisah sbb bukan islam.

    ReplyDelete